Zeitler-Borsos Imola Flóra

Imola mindene a fenntarthatóság,
ő intézi a rendeléseket és tartja a kapcsolatot partnereinkkel.

Rólunk - Imola
Rólunk - Csongor

Zeitler Csongor

Csongor igazi környezetvédő, emellett viszi
a vállalkozás üzleti és gazdasági részét.

Rólunk

Rólunk - kép fotó: Mocz András

Évek óta álmodoztunk egy olyan közös vállalkozásról, amelyet teljes mértékben együtt végezhetünk olyan alapelvek és értékrend mentén, amelyek nekünk oly fontosak, és amelyeket Veletek is megosztanánk. Több éve már, hogy elkezdtünk áttérni egy fenntarthatóbb, tudatosabb életmódra. Amelyek szerintünk különösen fontos összetevői egy környezetbarátabb életformának, az a tudatos fogyasztás, és vásárlás. Ezt a célt segítendő indítjuk el online boltocskánkat, amelyben megtalálhatóak hivatalos minősítéssel rendelkező bioélelmiszerek és hazánkban kuriózumnak számító fejlődő országokban előállított méltányos kereskedelemből származó portékák. 

Régi szenvedélyünk a gasztronómia és hisszük, hogy jó ételt csak elsőrangú, tiszta alapanyagokból lehet készíteni. Ahhoz, hogy fogyasztásunkkal kevésbé jelentsünk terhet a bolygóra nézve, az egyetlen megoldást az ökológiai gazdálkodásban látjuk. Itt, webáruházunkban olyan manufaktúrákat ismertetünk meg Veletek, akik egy új utat mutatnak. Azon dolgoznak, hogy igazán színvonalas, fair módon megszerzett alapanyagból állítsanak elő prémium minőségű terméket, a természet és ember kizsákmányolása nélkül, nekünk, Nektek!

Az élelmiszerek mellett olyan apróságokat is megtalálhattok boltunkban, amelyek egy háztartásban segítségünkre lehetnek vagy szebbé varázsolhatják otthonunkat. Ezek a tárgyak teljes mértékben természetes anyagokból készültek, nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem készítőik olyan program keretei között dolgozhatnak, ami a méltányos kereskedelmet tartja szem előtt.

Hogy miért éppen ezek az élelmiszerek és kézműves termékek találhatóak meg nálunk? A válasz egyszerű. Külföldön jártunkkor közvetlenül, esetleg hallomásból, de mindezen portékákkal korábban már megismerkedtünk, és teljesen elvarázsolódtunk tőlük. Ízüktől, megjelenésüktől, előállítási körülményeiktől, az adott márka nemes küldetésétől, attól, hogy mindezen termékek alternatívát kínálnak, egy olyan alternatívát, hogy ha ezeket választjuk, egy fenntarthatóbb világ képe tárul elénk, és ezt az idillikusabb víziót támogathatjuk általuk.

jLogoMakr-4Xn3uB

100% Bio

Termékeink eredetét a hivatalos európai  biominősítés garantálja!

LogoMakr-7ddFnv

Széles termékpaletta

Nálunk a legtöbb egzotikus dolgot megtalálod, ami az éléskamrádba kellhet!

kisLogoMakr-5Aj7K3

8 partnercég

Mindegyik partnerünk egy fenntarthatóbb jövőért dolgozik, amelynek Ti is részesei lehettek!