Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Etikus forrásból származó bio csokoládé.

Prémium bio csokoládék.

Hamár csokoládé, akkor a lehető legjobb minőségűt és a legetikusabbat válasszuk. A bio csokoládék előnyei, hogy mindamellett, hogy finomak, nem tartalmaznak felesleges adalékanyagokat és vegyszereket.

Maya és Dominic Simler 2019-ben határozták el, hogy megalkotják a PLAYin CHOC nevű, etikus forrásból származó organikus csokoládé márkájukat.

Még rögtön abban az évben megnyerték az egyik legrangosabb angol verseny, a Great Taste csokoládé kategóriáját és azóta mindösszesen még további 18 díjat zsebelt be márkájuk és csokoládéjuk.

Fenntarthatóság

Szívügyük a fenntarthatóság, kézműves termékeik vegánok, finomított cukor-, glutén-, olajos mag-, és szójamentesek, ezenkívül csomagolásuk nem tartalmaz műanyagot.

A különlegesen finom csokoládéik mellett igen figyelemfelkeltőek a gyermekeknek készült kollekcióik, a termékek ízléses és gyönyörű grafikája, ezek pedig egytől egyig Maya keze munkáját dicsérik.

A PlayIn Choc egy angol családi vállalkozás, amelyet Maya és Dominic Simler kreatív és környezetbarát koncepciója hívott életre. Maya, aki tervezői és dizájner háttérrel rendelkezik, egy szórakoztató, oktató és környezettudatos játék megvalósítását tűzte ki célul.

Gyermekei megszületése után elmélkedett el még inkább azon a világon, amelyet utódainkra hagyunk. Egyre erőteljesebben tudatosult benne a bolygónkra és az utánunk jövő generációkra nehezedő veszély.

Ez arra ösztönözte, hogy olyan szórakoztató, oktató, saját maga által összeállított játékokat tervezzen.

100%-ban újrahasznosított, biológiailag lebomló karton kártyákat és házilag komposztálható, növényi cellulózból készített csomagolással ellátott csokoládékat tartalmazzon. Reméli, hogy ezzel szemléletváltást idézhet elő és példát mutathat.

Ezalatt megalkotta egyedülálló és csábítóan krémes csokoládé-receptjét is, amely a legjobb minőségű organikus alapanyagokból áll.

Etikus forrásból származik, teljesen vegán, mentes minden allergéntől mint glutén, szója és olajos magvak, valamint finomított cukor helyett kókuszvirágcukor felhasználásával készül.

Csupán három összetevőt tartalmaz, kakaóbabot, kókusztejet és vaníliát. A fő alapanyag, a kakaóbab Peruból, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és méltányos kereskedelemből származik.

Az indonéz bio kókuszkrém felel a csokoládéik ellenállhatatlan krémességéért, a vanília pedig ugyancsak kitűnő organikus bourbon madagaszkári vanília.

Az eredeti tervtől eltérve nem csak gyermekeknek kínálják kiváló termékeiket, hanem felnőttek számára is elérhetővé tették a játék nélküli verziót, a több kiszerelésben elérhető csokoládéikat.

A csokoládéik különlegesen finomak, a termékek ízléses és gyönyörű grafikája, valamint a gyerekeknek tervezett karton játék és az azt rejtő dobozkák dizájnja pedig egytől-egyig Maya keze munkáját dicsérik.