Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Prémium bio cukor.

A legkiválóbb fair trade és bio cukor, amit csak kapni lehet. Sütéshez, édesítéshez.

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet.

 

Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

A nádcukrot a Panay Fair Trade Center (PFTC) nevű szövetkezet állítja elő a Fülöp-szigeteken. A szövetkezet a kezdetektől fogva különös figyelmet fordított a nők részvételére, akik minden szinten szerepet vállalnak – az igazgatóságtól, a cukorgyárak vezetésétől kezdve a helyi bizottságokig.

A másik erősségük az ökológiai gazdálkodásra való áttérés volt, amelyet folyamatosan fejlesztenek. A PFTC a méltányos kereskedelem fontos képviselőjévé vált, aki a World Fair Trade Organization tagja.

Az Antersdorfer Mühle nádcukra is igen kiváló.

Kellemesen lágy ízű, kiváló sütéshez és édesítéshez.

A cukornádat közvetlenül a betakarítás után összetörik és préselik. Az így kapott cukornádlét megtisztítják, a melasz egy részét eltávolítják és besűrítik. Kevés cukorkristály hozzáadásával a cukor kristályosodik.

Ha már cukor, akkor a legjobbat és mértékkel fogyasszunk.