Bio hüvelyesek.

Prémium bio hüvelyesek széles választéka.

Kínálatunkban megtalálható a fehérbab, feketebab, vesebab, barna lencse, zöld lencse, vörös lencse, beluga lencse és csicseriborsó.

Az Antersdorfer Mühle egy bajorországi, ma is családi kézben lévő malom, ahol kizárólag regionális gazdák gabonaterményeit dolgozzák fel lisztté, darává, pehellyé, ezenkívül hüvelyesek, cukrok, rizsek és magvak is megtalálhatók kínálatukban. 1884-ben alapította a Priemeier család, akik immár 5. generáció óta viszik a vállalkozást.

Már a ’70-es években teljesen átálltak bióra, abban az időben, amikor még ökológiai gazdálkodásról alig lehetett hallani és sorozatos malom-bezárások történtek. Minőségben nem ismernek kompromisszumot, a legjobb minőségű organikus gabonát alakítják elsőosztályú malomtermékké. Ezt többféle tanúsítvány és jelzés is bizonyítja, pl. a Biokreis, a Bundesverband Naturkost Naturwaren (BNN) e. V. vagy a “regional & fair” címke. Náluk a hagyomány kéz a kézben jár az innovációval.

Zeitler Bio Market

A Zeitler Bio Market csúcsminőségű alap és ínyenc bio élelmiszerek, illetve fair trade kézműves lakberendezési tárgyak válogatása. Mindenképpen olyan organikus élelmiszerek és méltányos kereskedelem iránt elkötelezett vállalkozásokkal szerettünk volna megállapodni, akik kisebb léptékben gondolkoznak.

Akik a minőséget helyezik a mennyiség fölé és olyan elvek mellett működnek, amelyek a mi filozófiánkhoz hasonlatosak. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mindig a jobb megoldásra törekedjünk. Tökéletesen fenntartható fogyasztás szerintünk nincs, de mindig lehet a mértékletességre, a kevésbé pazarló és minőségibb életre törekedni. Rajongunk a jó alapanyagokért, a tiszta, vegyszermentes élelmiszerért, úgy gondoljuk, hogy az élelmiszereken nem szabadna spórolni. Valljuk, hogy minden vásárlói döntés számít, hiszen a pénzünk szavazat. Ha olyan terméket vásárolunk meg, amely valamilyen módon környezetbarátabb, azzal jelezzük, hogy igényünk van rá és ezzel pozitív változásokat érhetünk el. Blogbejegyzéseinken keresztül megismerhetitek az általunk forgalmazott termékeket, partnereinket, a mi hitvallásunkat, ezenkívül tudatos vásárlással és fenntarthatósággal kapcsolatos tudnivalókat és érdekességeket is.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.