Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Minőségi szálas és filteres bio teák úgy, mint fekete tea, zöld tea, mate tea és gyümölcs teák.

A bio teák, amelyeket forgalmazunk nem csak finomak, de egészségesek is.

A rendszeres teázás az egyik legjobb módja a napi folyadékbeviteli szint elérésének. Teából is mindig válasszunk biót, hiszen itt is nagyon fontos, hogy a tealevél vegyszermentes legyen.

A maté például egy Dél-Amerikában őshonos örökzöld fa szárított levele, a belőle készíthető tea kesernyés és frissítő ízű, élénkítő hatású. Egész Dél-Amerikában igen népszerű ital.

Harmonikus ízű, egzotikus fűszerekkel gazdagított rooibos teánk származási helye: Dél-Afrikai Köztársaság.

Mindegyik teánk ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és fair kereskedelemből származó termék.

Az El Puente egy németországi fair trade vállalat, amely Afrikából, Ázsiából és Latin-Amerikából importál és forgalmaz élelmiszereket és kézműves termékeket. Gazdákkal, családi vállalkozásokkal és helyi méltányos kereskedelmi szervezetekkel működnek együtt több, mint 40 országban. Munkájuk a hetvenes évek elején kezdődött a Latin-Amerikából történő kézműves termékek behozatalával. Ez teszi az El Puente vállalatot a tisztességes kereskedelmi mozgalom egyik úttörőjévé Európában. Elkötelezettek a változások iránt, fair globális kereskedelmet támogatnak, és arra ösztönzik az embereket Európában és másutt is, hogy vásárlásaink felelősségteljesebbek legyenek. Így a fejlesztő, oktatási munka mindig része volt tevékenységüknek. A legjelentősebb fair trade szervezetekkel működnek együtt, mint a WFTO (World Fair Trade Organization), a Forum Fairer Handel vagy a Weltladen Dachverband. Céljuk egy sokkal igazságosabb, átláthatóbb és méltányosabb kereskedelmi rendszer elterjesztése.

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.