Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Prémium bio vanília.

A legkiválóbb minőségű madagaszkári fair trade és bio vanília minden formája megtlálható boltunkban.

A Vanillabazaar egy londoni székhelyű családi vállalkozás, akik prémium minőségű vaníliatermékekkel foglalkoznak. Érdekesség, hogy az egyik tulajdonos, Sakina, maga is madagaszkári származású, ezért nagy vágya volt, hogy olyan magas színvonalú vaníliát hozzon az európai piacra, amelyet korábban szülőhazájában, Madagaszkáron ismert meg.

A vaníliát ma már a világ számos országában termesztik különböző minőségben, az adott területet jellemző időjárástól, a talaj összetételétől, a betakarítási és feldolgozási technológiáktól függően.

Madagaszkár híres egyedülálló ízű és minőségű vaníliájáról. A Vanillabazaar-nál madagaszkári vaníliával és a madagaszkári vaníliából készült termékekkel foglalkoznak.

A vanília sokoldalú fűszer, amelyet manapság élelmiszerekben, kozmetikumokban, sőt gyógyszerekben is használnak. Valószínűleg már mindenki találkozott vaníliával, de meglepő tény, hogy a vaníliát tartalmazó termékekben megtalálható vanília 97% -a mesterséges eredetű. Ez egyrészről érthető, mivel a fűszer még mindig viszonylag ritka és rendkívül drága, azonban ezeket a termékeket kóstolva reméljük, hogy ezt a felfogást hamar meg lehet változtatni.

Elsőosztályú bio illatos madagaszkári vaníliarúd.

Erőteljes vaníliaíz, magas vanilin -és magtartalom jellemzi, illetve kiváló nedvességtartalommal rendelkezik.

A vanília ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és etikus forrásból származik Madagaszkár SAVA régiójából.

A Vanillabazaar-nál a vanília közvetlenül a madagaszkári ültetvényekről érkezik, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és etikus forrásból.

Megtalálható nálunk háromféle kiszerelésű, csodás minőségű bio és fair trade vaníliarúd, vaníliapor, illetve kétféle kivonat.

A kivonatok különlegessége, hogy egyedülálló technológiával, teljesen természetes cseppfolyósított szén-dioxid felhasználásával állítják elő, amely sokkal nemesebb, mint alkoholos társaik.

Mindenkinek ajánlott, aki szeret a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal sütni. Hosszasan kitartanak a termékek, így érdemes beinvesztálni.