Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Méhviasz gyertyák és kézműves gyertyatartók.
Kiváló minőségű, vegyszermentes méhviasz gyertyák.

Az OVO Things egy litván kisvállalkozás, akik elkötelezettek a minőség, a természetesség, a kis lépték és a legnemesebb alapanyagok iránt. Teljes mértékben természetes, méhviasz gyertyákat öntenek kézi munkával, valamint gyönyörű dizájnnal rendelkező porcelán, fa és bronz gyertyatartókat készítenek helyi mesteremberekkel.

Az OVO Things egy három nő által vezetett vilniusi vállalkozás, akik olyan lakberendezési tárgyakat és ruhadarabokat készítenek, amelyek időtállóak és tartósak, megnyugtatják az embert, általuk felismerhetjük, hogy a kevesebb több. Mindennapi luxus, amely visszafogott és letisztult, mégis jelentőségteljes.

Minden ’ab ovo’-nak (= tojástól kezdve: egy gondolatmenetet, ok-okozati sort egészen a gyökerekig kell visszavezetni) tekinthető, így fontos inspirációjuk a tojás, innen a név „OVO Things”.

Tökélyre fejlesztett egyszerű tárgyak és az otthon klasszikusai szerepelnek repertoárjukban.

Lassan és megfontoltan bővítik kínálatukat, hiszen a mennyiség és a széles választék helyett a minőségre koncentrálnak.

A természetesség az egyik nagy vonzereje termékeiknek. Csak a legfinomabb és a legnemesebb anyagokkal dolgoznak, mint például fa, méhviasz, len, pamut, kasmír. Minden általuk tervezett darabot korlátozott mennyiségben gyártanak Litvániában, szakképzett helyi kézművesek.

Bennünket egy pillanat alatt lenyűgözött termékeik páratlan szépsége, a kifinomult formák, a gyönyörűen megmunkált természetes anyagok és nem utolsó sorban elhivatottságuk az igazán fenntartható, kézműves, valamint a kisléptékű és a minőséget előtérbe helyező gyártási körülmények iránt. Kínálatunkban megtalálhatóak különleges szépségű és egyedi porcelán, bronz és tölgyfa gyertyatartóik és az ezekbe illeszkedő méhviasz gyertyáik.

A gyertyákat kézzel készítik Litvániában, helyi gazdálkodók méhviaszából. Természetesek és nem mérgezőek, mesterséges színezéket és illatanyagot nem tartalmaznak.

Bármilyen tűzálló felületre rá lehet állítani. A gyertyák elégetésekor mindig vigyázz, hogy ne maradjanak felügyelet nélkül.