Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Bio szezonális termékek.

Szezonális termékek és fair trade kézműves portékák.

Ebben a kategóriában az éppen aktuális szezonnak megfelelelő termékeinket soroljuk.

Legyen az prémium bio élelmiszer vagy fair trade kézműves termék, ha témája, ízvilága beleillik az aktuális szezonba, bekerül a kategóriába

A Zeitler Bio Market csúcsminőségű alap és ínyenc bio élelmiszerek, illetve fair trade kézműves lakberendezési tárgyak válogatása. Mindenképpen olyan organikus élelmiszerek és méltányos kereskedelem iránt elkötelezett vállalkozásokkal szerettünk volna megállapodni, akik kisebb léptékben gondolkoznak, a minőséget helyezik a mennyiség fölé és olyan elvek mellett működnek, amelyek a mi filozófiánkhoz hasonlatosak.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mindig a jobb megoldásra törekedjünk. Tökéletesen fenntartható fogyasztás szerintünk nincs, de mindig lehet a mértékletességre, a kevésbé pazarló és minőségibb életre törekedni. Rajongunk a jó alapanyagokért, a tiszta, vegyszermentes élelmiszerért, úgy gondoljuk, hogy az élelmiszereken nem szabadna spórolni. Valljuk, hogy minden vásárlói döntés számít, hiszen a pénzünk szavazat. Ha olyan terméket vásárolunk meg, amely valamilyen módon környezetbarátabb, azzal jelezzük, hogy igényünk van rá és ezzel pozitív változásokat érhetünk el.

Blogbejegyzéseinken keresztül megismerhetitek az általunk forgalmazott termékeket, partnereinket, a mi hitvallásunkat, ezenkívül tudatos vásárlással és fenntarthatósággal kapcsolatos tudnivalókat és érdekességeket is.