Akció!

Antersdorfer Mühle bio nyers nádcukor

5.900Ft

5000 g

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: A0558 Kategóriák: , , Címkék: ,

Bio nádcukor

Az Antersdorfer Mühle egy bajorországi, ma is családi kézben lévő malom, ahol kizárólag regionális gazdák gabonaterményeit dolgozzák fel lisztté, darává, pehellyé, ezenkívül hüvelyesek, cukrok, rizsek és magvak is megtalálhatók kínálatukban. 1884-ben alapította a Priemeier család, akik immár 5. generáció óta viszik a vállalkozást. Már a ’70-es években teljesen átálltak bióra, abban az időben, amikor még ökológiai gazdálkodásról alig lehetett hallani és sorozatos malom-bezárások történtek. Minőségben nem ismernek kompromisszumot, a legjobb minőségű organikus gabonát alakítják elsőosztályú malomtermékké. Ezt többféle tanúsítvány és jelzés is bizonyítja, pl. a Biokreis, a Bundesverband Naturkost Naturwaren (BNN) e. V. vagy a “regional & fair” címke. Náluk a hagyomány kéz a kézben jár az innovációval.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.

Kellemesen lágy ízű, kiváló sütéshez és édesítéshez.

A cukornádat közvetlenül a betakarítás után összetörik és préselik. Az így kapott cukornádlét megtisztítják, a melasz egy részét eltávolítják és besűrítik. Kevés cukorkristály hozzáadásával a cukor kristályosodik.

Átl. tápérték 100 g termékben: energia 1683kJ/396 kcal, zsír 0 g, ebből telített zsírsavak 0 g, szénhidrát 99 g, ebből cukrok 99 g, rost 0 g, fehérje 0 g, só 0 g

Nyomokban glutént, szóját, szezámmagot és olajos magvakat tartalmazhat.

5000 g

Tömeg5 kg
Kiszerelés

5000 g

Érdekelhetnek még…