El Puente bio & fair trade datolyatrüffel mandulás-narancsos ízben

1.590Ft

120 g

Elfogyott

Cikkszám: AE1-10-023 Kategóriák: , Címkék: ,

Bio datolyatrüffel

Az El Puente egy németországi fair trade vállalat, amely Afrikából, Ázsiából és Latin-Amerikából importál és forgalmaz élelmiszereket és kézműves termékeket. Gazdákkal, családi vállalkozásokkal és helyi méltányos kereskedelmi szervezetekkel működnek együtt több, mint 40 országban. Munkájuk a hetvenes évek elején kezdődött a Latin-Amerikából történő kézműves termékek behozatalával. Ez teszi az El Puente vállalatot a tisztességes kereskedelmi mozgalom egyik úttörőjévé Európában. Elkötelezettek a változások iránt, fair globális kereskedelmet támogatnak, és arra ösztönzik az embereket Európában és másutt is, hogy vásárlásaink felelősségteljesebbek legyenek. Így a fejlesztő, oktatási munka mindig része volt tevékenységüknek. A legjelentősebb fair trade szervezetekkel működnek együtt, mint a WFTO (World Fair Trade Organization), a Forum Fairer Handel vagy a Weltladen Dachverband. Céljuk egy sokkal igazságosabb, átláthatóbb és méltányosabb kereskedelmi rendszer elterjesztése.

Összetevők: datolya*, mandula*, narancs*

A*-gal jelölt összetevők mindegyike ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.

Egyiptomból, a SEKEM szövetkezetből érkezik, ahol fair módon állították elő.

A legfinomabb datolyagolyók naranccsal és mandulával. Az édes datolyagolyók ízét a fanyar, édes narancs és az aromás mandula teszi ellenállhatatlanná.

A desszert jól passzol kávéhoz, fekete teához vagy egy pohár vörösborhoz.

Átl. tápérték 100 g termékben: energia 1432 kJ/342 kcal, zsír 7,3 g, ebből telített zsírsavak 0,3 g, szénhidrát 63,1 g, ebből cukrok 54,3 g, fehérje 5,2 g, só <0,05 g

120 g

Tömeg0.12 kg
Kiszerelés

120 g