El Puente bio & fair trade kókuszolaj

2.390Ft

200 ml

Elfogyott

Cikkszám: SL0-10-600 Kategóriák: , , Címke:

Bio kókuszolaj

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és fair kereskedelemből származó termék.

A kókuszdió pépjéből vonják ki. A gyengéd préselés enyhébb ízt eredményez, ezért sokoldalúan felhasználható. Főzéshez, pároláshoz, sütéshez.

Sri Lankáról származik a Bio Foods fair trade szövetkezetből.

Átl. tápérték 100 g termékben: energia 3714 kJ/887 kcal, zsír 100 g, ebből telített zsírsavak 90 g, szénhidrát <0,1 g, ebből cukrok <0,01 g, fehérje 0,1 g, só <0,01 g

Az El Puente egy németországi fair trade vállalat, amely Afrikából, Ázsiából és Latin-Amerikából importál és forgalmaz élelmiszereket és kézműves termékeket. Gazdákkal, családi vállalkozásokkal és helyi méltányos kereskedelmi szervezetekkel működnek együtt több, mint 40 országban. Munkájuk a hetvenes évek elején kezdődött a Latin-Amerikából történő kézműves termékek behozatalával. Ez teszi az El Puente vállalatot a tisztességes kereskedelmi mozgalom egyik úttörőjévé Európában. Elkötelezettek a változások iránt, fair globális kereskedelmet támogatnak, és arra ösztönzik az embereket Európában és másutt is, hogy vásárlásaink felelősségteljesebbek legyenek. Így a fejlesztő, oktatási munka mindig része volt tevékenységüknek. A legjelentősebb fair trade szervezetekkel működnek együtt, mint a WFTO (World Fair Trade Organization), a Forum Fairer Handel vagy a Weltladen Dachverband. Céljuk egy sokkal igazságosabb, átláthatóbb és méltányosabb kereskedelmi rendszer elterjesztése.

200 ml

Tömeg0,5 kg
Kiszerelés

200 ml

Érdekelhetnek még…