El Puente bio & fair trade Nuevo Futuro szemes kávé

3.490Ft

250 g

Elfogyott

Cikkszám: KO2-13-123 Kategóriák: , Címkék: ,

Bio szemes kávé

Az El Puente egy németországi fair trade vállalat, amely Afrikából, Ázsiából és Latin-Amerikából importál és forgalmaz élelmiszereket és kézműves termékeket. Gazdákkal, családi vállalkozásokkal és helyi méltányos kereskedelmi szervezetekkel működnek együtt több, mint 40 országban. Munkájuk a hetvenes évek elején kezdődött a Latin-Amerikából történő kézműves termékek behozatalával. Ez teszi az El Puente vállalatot a tisztességes kereskedelmi mozgalom egyik úttörőjévé Európában. Elkötelezettek a változások iránt, fair globális kereskedelmet támogatnak, és arra ösztönzik az embereket Európában és másutt is, hogy vásárlásaink felelősségteljesebbek legyenek. Így a fejlesztő, oktatási munka mindig része volt tevékenységüknek. A legjelentősebb fair trade szervezetekkel működnek együtt, mint a WFTO (World Fair Trade Organization), a Forum Fairer Handel vagy a Weltladen Dachverband. Céljuk egy sokkal igazságosabb, átláthatóbb és méltányosabb kereskedelmi rendszer elterjesztése.

A Nuevo Futuro élénk savasságával, a cseresznye és kakaó jegyeivel nyűgöz le. A világos-közepes pörkölés végett friss, könnyed és gyümölcsös íze van.
Kolumbia az egyik legjelentősebb kávétermelő ország a világon, amely kiváló minőségéről ismert. Az Andok-hegyalja meleg és párás éghajlatán az Arabica kávé vegyes kultúrákban és akár 1100 m magasságban terem.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és fair kereskedelemből származik.

250 g

Tömeg0,25 kg
Kiszerelés

250 g

Érdekelhetnek még…