EZA Abessa bio & fair trade szemes kávé

8.900Ft

1000 g

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: 90255 Kategóriák: , Címkék: ,

Bio szemes kávé

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

100% mosott, szemes Arabica kávékülönlegesség Etiópiából. Erőteljes íz, sötét pörkölés jellemzi, a nemes Sidamo kávébabból készül. Természetesen alacsony koffeintartalommal rendelkezik.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és fair kereskedelemből származó termék.

Alumíniummentes csomagolásban érkezik.

1000 g

Tömeg1 kg
Kiszerelés

1 kg

Érdekelhetnek még…