EZA Adelante bio & fair trade szemes kávé – 1 kg

11.890Ft

1000 g

Elfogyott

Cikkszám: 90712 Kategóriák: , Címkék: ,

Bio szemes kávé

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

100% mosott, magashegységi szemes Arabica kávéblend Hondurasból és Peruból, kizárólag nőket foglalkoztató szövetkezetekből. Kíméletes, hosszan tartó pörkölés és testes, finom, kiegyensúlyozott aroma jellemzi, enyhén édeskés árnyalattal.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és fair kereskedelemből származó termék.

Alumíniummentes csomagolásban érkezik.

1000 g

Tömeg1,1 kg
Kiszerelés

1000 g

Érdekelhetnek még…