EZA bio & fair trade aszalt mangó (ÚJ)

1.900Ft

100 g

Elfogyott

Cikkszám: 97423 Kategóriák: , Címke:

Bio aszalt mangó

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és fair kereskedelemből származó termék. Burkina Faso-ból, a Gebana fair trade szövetkezetből származik.

Hozzáadott cukor és adalékanyagok, pl. kén felhasználása nélkül készül.

Nyomokban földimogyorót és egyéb olajos magvakat tartalmazhat.

Átl. tápérték 100 g termékben: energia 1139 kJ/269 kcal, zsír 2 g, ebből telített zsírsavak 0,5 g, szénhidrát 56,3 g, ebből cukrok 56,3 g, fehérje 2,7 g, só 0,06 g

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

100 g

Tömeg0,2 kg
Kiszerelés

100 g

Érdekelhetnek még…