EZA bio & fair trade EQUITA ivókakaó

1.990Ft

375 g

Elfogyott

Cikkszám: 94111 Kategória: Címkék: ,

Bio ivókakaó

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

Cukrozott kakaópor adalékanyagok nélkül.

Összetevők: nádcukor*, sovány kakaópor*

A*-gal jelölt összetevők mindegyike ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és fair kereskedelemből származik.

Nyomokban tojást, gluténtartalmú gabonát, tejszármazékot, csonthéjast, szóját, csillagfürtöt, kén-dioxidot, szulfitokat és zellert tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1590 kJ/376 kcal, zsír 2,8 g, amelyből telített zsírsavak 1,7 g, szénhidrát 78,5 g, amelyből cukrok 74,8 g, fehérje 5,1 g, só 0,01 g.

Származási ország: Dominikai Köztársaság (kakaó) és Paraguay (nádcukor)

375 g

Tömeg0,4 kg
Kiszerelés

375 g

Érdekelhetnek még…