EZA bio & fair trade Espresso Italiano szemes kávé

11.990Ft

1000 g

Elfogyott

Cikkszám: 90100 Kategóriák: , Címkék: ,

Bio szemes kávé

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

100% mosott, magashegységi szemes Arabica kávéblend Mexikó, Honduras és Peru területéről. Kíméletes, hosszan tartó pörkölés és erős, testes, kiegyensúlyozott aroma jellemzi. Olaszországban pörkölve.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és fair kereskedelemből származó termék.

1000 g

Tömeg1,1 kg
Kiszerelés

1000 g

Érdekelhetnek még…