EZA bio & fair trade filteres Rooibos tea alma-fahéj ízesítéssel

1.300Ft

20 x 1,5 g

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: 84138 Kategóriák: , , Címkék: ,

Bio és fair trade Rooibos tea

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

Összetevők: rooibos tea*, alma*, cassia fahéj*, szegfűszeg*

A *-gal jelölt összetevők mindegyike ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és 65 %-a fair kereskedelemből származik.

A rooibos a Dél-Afrikai Köztársaságból, a fahéj Vietnámból származik.

Megújuló nyersanyagokból készült PLA aromavédő fóliába csomagolva, amely biológiailag lebomló, ipari körülmények közt komposztálható.

20 x 1,5 g

Tömeg0.04 kg
Kiszerelés

20 x 1,5 g

Érdekelhetnek még…