EZA bio & fair trade Mascobado nádcukor

2.390Ft

1000 g

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: 97135 Kategóriák: , Címkék: , ,

Bio nádcukor

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

A nádcukrot a Panay Fair Trade Center (PFTC) nevű szövetkezet állítja elő a Fülöp-szigeteken. A szövetkezet a kezdetektől fogva különös figyelmet fordított a nők részvételére, akik minden szinten szerepet vállalnak – az igazgatóságtól, a cukorgyárak vezetésétől kezdve a helyi bizottságokig. A másik erősségük az ökológiai gazdálkodásra való áttérés volt, amelyet folyamatosan fejlesztenek. A PFTC a méltányos kereskedelem fontos képviselőjévé vált, aki a World Fair Trade Organization tagja.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és fair kereskedelemből származó termék.

Finomítatlan nyers nádcukor, természetes ásványi anyagokban gazdag. Glutén- és laktózmentes.

Átl. tápérték 100 g termékben: energia 1654 kJ/389 kcal, zsír 0 g, ebből telített zsírsavak 0 g, szénhidrát 97 g, ebből cukrok 97 g, fehérje 0,2 g, só 0 g

Származási hely: Fülöp-szigetek

1000 g

Tömeg1 kg
Kiszerelés

1 kg

Érdekelhetnek még…