EZA bio & fair trade SONRISA 58 %-os étcsokoládé (ÚJ)

950Ft

80 g

Készleten

Cikkszám: 97162 Kategóriák: , Címkék: ,

Bio étcsokoládé

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

Kiváló minőségű svájci étcsokoládé. Alumíniummentes csomagolásban érkezik.

Összetevők: kakaómassza*, nádcukor*, kakaóvaj*

A*-gal jelölt összetevők mindegyike ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és fair kereskedelemből származik.

Átl. tápérték 100 g termékben: energia 2240 kJ/538 kcal, zsír 34 g, ebből telített zsírsavak 21 g, szénhidrát 45 g, ebből cukrok 40 g, fehérje 8 g, só 0,02 g

A kakaó szárazanyagtartalma az étcsokoládéban min. 58 %.

Nyomokban mogyorót, mandulát, valamint tejterméket tartalmazhat.

Származási hely: Peru, Dominikai Köztársaság, Bolívia, Paraguay, Ecuador

80 g

Tömeg0,08 kg
Kiszerelés

80 g

Érdekelhetnek még…