EZA bio & fair trade SONRISA mentás étcsokoládé (ÚJ)

1.190Ft

80 g

Elfogyott

Cikkszám: 97175 Kategóriák: , Címke:

Bio étcsokoládé

Kiváló minőségű mentás svájci étcsokoládé. Alumíniummentes csomagolásban érkezik.

Összetevők: kakaómassza*, nádcukor*, kakaóvaj*, természetes menta aroma*

A*-gal jelölt összetevők mindegyike ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és 99 %-a fair kereskedelemből származik.

A kakaóbab és a cukor származási helye: Peru, Dominikai Köztársaság, Bolívia, Paraguay, Ecuador

Átl. tápérték 100 g termékben: energia 2233 kJ/537 kcal, zsír 34 g, ebből telített zsírsavak 21 g, szénhidrát 45 g, ebből cukrok 40 g, fehérje 7,7 g, só 0,02 g

A kakaó szárazanyagtartalma az étcsokoládéban min. 58 %.

Nyomokban mandulát, törökmogyorót és tejterméket tartalmazhat.

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

80 g

Tömeg0,1 kg
Kiszerelés

80 g

Érdekelhetnek még…