EZA fair trade elegáns alkalmi kistáska

9.990Ft

20 x 13 x 2,5 cm

UTOLSÓ, KIÁLLÍTOTT DARAB!

Elfogyott

Cikkszám: 33612 Kategóriák: ,

Fair trade táska

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

Kézműves, fair trade, elegáns szürke alkalmi kistáska gyönyörű flitteres, gyöngyös díszítéssel és ezüst lánccal az ASHA Handicrafts Association fair trade szövetkezetből, Indiából.

Méretei: 20 x 13 x 2,5 cm

Az ASHA Handicrafts Association egy mumbai székhelyű alternatív exporttal és marketinggel foglalkozó szervezet, akik 1975 óta foglalkoznak fair trade kereskedelemmel, és kézművesekkel dolgoznak együtt szerte Indiában. A termékek értékesítésében és marketingjében való segítségnyújtás és a tervezési kérdésekben való támogatás mellett az ASHA kiemelt jelentőséget tulajdonít az alkalmazottak és a gyártók képzésének. Különféle továbbképzéseket kínálnak számukra a méltányos kereskedelemről, marketingről és anyagtudományról, valamint szociális projekteket is indítanak. Az ASHA különböző régiókból származó kézműves termékek kereskedelmével foglalkozik, ahol számos gyönyörű kézműves technikát alkalmaznak és adnak át nemzedékről nemzedékre. Shafi Bhatt például a papírmasé termékek készítésének művészetét is a családjától tanulta. A biztos kéz és az esztétikai igényesség különösen fontos a mesterséghez. Shafi Bhatt műhelyében több, mint 40 kézműves dolgozik. 2008 óta dolgozik az ASHA-val – fia hívta fel a figyelmét a méltányos kereskedelemre. Műhelyében azóta nagyban javultak a munkakörülmények. Ha szükséges, előleget kap az ASHA-tól, és időben kifizetésre kerülnek a műhelyéből kikerült termékek. Shafi most már rendszeresen kap megrendeléseket. Fia részt vett az ASHA tervezői műhelyében, és termékfejlesztést tanult.

Tömeg0,2 kg
Méret

20 x 13 x 2,5 cm

Érdekelhetnek még…