Akció!

EZA fair trade fonott kerek kis táska

Original price was: 14.990Ft.Current price is: 9.000Ft.

20 x 10 cm

A színe a fotón látottaktól némileg eltér.

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: 54058 Kategóriák: , , Címkék: ,

Fair trade táska

Az EZA Fairer Handel a méltányos kereskedelem úttörője Ausztriában. 1975 óta alkalmaznak egy alternatív gazdaságot a gyakorlatban, amely átlátható, szolidáris, nyitott és igazságos. A tisztességes kereskedelmi gyakorlatuk révén megmutatják, kik azok az emberek, akik az egyes termékeik mögött állnak. Ily módon a fejlődő országok hátrányos helyzetű termelőinek segítenek élet- és munkakörülményeik javításában.

A tisztességes kereskedelmet, valamint az ember és a természeti környezet tiszteletét helyezik előtérbe. Tájékoztatás és oktatás révén rámutatnak a jelenlegi igazságtalan kereskedelmi struktúrákra, és egyúttal alternatívát is kínálnak konkrét kereskedelmi gyakorlatukkal, népszerűsítve a fair kereskedelmet. Az együttműködés és hálózatépítés révén folyamatosan fejlesztik rendszerüket és küzdenek a méltánytalan nemzetközi kereskedelmi struktúrák megváltoztatásáért. Igazán magas színvonalú termékeket kínálnak, legyen szó élelmiszerről vagy kézműves áruról, amelyek tükrözik kereskedelmi partnereik hozzáértését és kreativitását.

Kézműves, fair trade, bordó színű, pálmalevélből fonott kerek kis táska bőr füllel és mágneszárral a Liana Creation szövetkezettől, Madagaszkárról.

Méretei: 20 x 10 cm

A Liana Creation egy 1999-ben alapított madagaszkári vállalkozás, amely kézműves termékek gyártására és exportjára specializálódott. A tulajdonos és cégalapító Ramanitra Josiane. A legfontosabb termékcsoportok a természetes szálakból, például rafiából vagy szizálból készült kosarak, táskák és kalapok. A szervezet fókuszában jelenleg a piac igényeinek megfelelő új termékek létrehozása, fejlesztése, valamint a termelők képzése áll, a termékek minőségének megőrzése érdekében. A céget azzal a céllal hozták létre, hogy munkahelyeket és jövedelmet teremtsen, különösen a nők számára, valamint hogy népszerűsítse a madagaszkári (népművészeti) mesterséget. A természetben előforduló nyersanyagok, mint például a rafia és a szizál felhasználása során figyelmet fordítanak az ökológiailag fenntartható termelésre. Már több rangos nemzetközi elismerésben részesült, ezenkívül Madagaszkár elsőszámú kézműves exportcége. A termékek 80%-át exportálják. A termékek nagy része a Liana Creation saját műhelyében készül, de együttműködnek külső termelőkkel is. A Liana Creation összesen 15 főt foglalkoztat. Különösen a gyermekes nők részesülnek jövedelemszerzésben. Három alkalmazott dolgozik az adminisztrációban, tizenketten a termelésben, a minőségellenőrzésben és a csomagolásban. Ezenkívül körülbelül 40 idénymunkás (főleg nők) talál munkát körülbelül két hónapra.

Tömeg1 kg
Méret

20 x 10 cm

Érdekelhetnek még…