Ölmühle Solling bio ecetválogatás

5.900Ft

5 x 20 ml

Elfogyott

Cikkszám: 61181 Kategóriák: , Címkék: ,

Bio ecetválogatás

Az Ölmühle Solling egy családi tulajdonban lévő bio olajmanufaktúra a Weser folyó vidékéről, Alsó-Szászországból. Gudrun és Werner Baensch alapították 1996-ban, akik ma már 2 gyermekükkel vezetik a vállalkozást és 60 embert foglalkoztatnak. Kiváló minőségű, kizárólag biogazdálkodásból származó olajos növényeket és magvakat dolgoznak fel hagyományos kézműves technológiák alkalmazásával elsőosztályú organikus hidegen sajtolt olajokká. Az olajütő és gyönyörű mintaboltjuk Boffzen városában található. Ezeknek a kulináris finomságoknak a minősége különösen fontos számukra, a mottójuk a kezdetektől fogva a „mennyiség helyett minőség”.

Még mindig sok részfolyamatot végeznek kézzel, mint pl. az alapanyagok kiválasztását, a kis csavarprésekkel történő kíméletes olajkivonást, a szűrést és a töltést. Termékeiket mindig frissen, kis tételekben gyártják. Az értékes olajokat minden esetben hidegen sajtolják, nem szagtalanítják, és más módon sem kezelik kémiai úton. Ily módon a termékeik jellegzetes íze és kiváló minősége a lehető legjobb módon őrződik meg. Ezek az olajok nem csak ételeinket gazdagíthatják, hanem a természetgyógyászatban is fontos szerepet kapnak, hiszen rendszeres fogyasztásuk hozzájárul egészségünk megőrzéséhez. Manufaktúrájuk helyi és egzotikus alapanyagokat is felhasznál Európából és távolabbi térségekből egyaránt.

Az évek során egy igen széles termékpalatta alakult ki az egészségtudatos ínyencek számára. A Baensch házaspár a korai években Dél-Amerika és a Karib-térség, valamint Délkelet-Ázsia különböző fejlődő országaiban tevékenykedtek. Néhány ilyen projekttel továbbra is szoros kapcsolatban állnak, és több ilyen együttműködésből hosszú távú kereskedelmi partnerség alakult ki. Előnyben részesítik a tisztességes kereskedelmet a biogazdákkal és a szövetkezetekkel, technológia-transzfer és beruházások révén támogatják a családi vállalkozásokat és a fejlődő országok kisvállalkozóit. Kínálatunkban megtalálhatók csodálatos magolajaik, különleges és változatos fűszerolajaik, eceteik és gyümölcseceteik, valamint maglisztjeik és kókuszolaj alapú szappanjaik.

5 közkedvelt édes és savanykás ecetet tartalmazó csomag, amely ideális ajándék ínyenceknek. Jól kombinálható hidegen sajtolt olajokkal.

A szettben megtalálható Crema del Borgo balzsamecet, bodzás balzsamecet, almás-narancsos balzsamecet, Condimento Bianco fehérborecet és málnaecet.

Tökéletes választás mártásokhoz, öntetekhez és salátákhoz. Mindegyik ecet csak a legjobb minőségű bio gyümölcs felhasználásával készül.

Összetevők:

Crema del Borgo balzsamecet: főtt és sűrített szőlőmust*, borecet*

Bodzás balzsamecet: 50 % fehérborecet*, 50 % bodzavirágszirup* (50 % bodzavirág kivonat*, víz, cukor*, citromlé*)

Almás-narancsos balzsamecet: balzsamecet almaléből*, narancs*

Condimento Bianco: szőlőmust koncentrátum*, fehérborecet*

Málnaecet: málnaecet*

A*-gal jelölt összetevők mindegyike ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.

5 x 20 ml

Tömeg0,2 kg
Kiszerelés

5 x 20 ml

Érdekelhetnek még…